Notice: wpdb::prepare е неточен. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 4.8.3.) in /home/slavinst/public_html/konferencii/wp-includes/functions.php on line 4139
Се одржа седмиот Меѓународен дијалог: исток-запад – Конференциски Центар

Се одржа седмиот Меѓународен дијалог: исток-запад

Втор ден од Меѓународниот филозофски дијалог: исток-запад
3 септември 2015
Се одржа вториот меѓународен филозофски дијалог: ИСТОК-ЗАПАД
7 октомври 2016

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе се одржа седмата по ред меѓународна научна конференција – МЕЃУНАРОДЕН ДИЈАЛОГ: ИСТОК-ЗАПАД со околу 150 учесници.

На конференцијата освен истакнати научни работници од Македонија, присуствуваа и претставници од Санкт-Петербуршкиот државен универзитет од Русија, Педагошкиот државен универзитет од Липецк, Русија, Тамбовскиот државен универзитет од Тамбов, Русија.

Од Балканот присутни беа претставници од универзитетот ВИТЕЗ од БиХ, Паневропски универзитет од БиХ, Приштински универзитет (Косовска Митровица), Нов бугарски универзитет (Софија) итн.

13012625_1172947359382675_117276343266270838_n12963761_1172947722715972_1449780842474272677_n12985412_1172947766049301_1865721272454818672_n12987151_1172946949382716_8523890060866422183_n12961729_1172949696049108_9214537588257255888_n12993554_1172940932716651_1962180356881013391_n