Продавница

Учество на обука за CNC програмери и оператори – 1 од 2 рати
13 јануари 2022
Уплата за учество на Шаховски турнир Державин 2022
27 јануари 2022
Прикажи ги сите

Учество на обука за CNC програмери и оператори – 2 од 2 рати

12,300.00 ден

Онлајн уплата на втората рата (2 рати) за учество на обука за CNC програмери и оператори – 2022. Повеќе информации за работилницата можете да добиете на следниов линк.

Шифра: obuka-cnc-21-2-rata-od-2 Категорија: