Продавница

Учество на обука за CNC програмери и оператори
27 декември 2021
Учество на обука за CNC програмери и оператори – 2 рата
12 јануари 2022
Прикажи ги сите

Учество на обука за CNC програмери и оператори – 1 рата

9,225.00 ден

Онлајн уплата на првата рата за учество на обука за CNC програмери и оператори – 2022. Повеќе информации за работилницата можете да добиете на следниов линк.

Шифра: obuka-cnc-21-1-rata Категорија: