Продавница

Учество на уметничка работилница Зимска бајка
15 декември 2021
Учество на обука за CNC програмери и оператори – 1 рата
12 јануари 2022
Прикажи ги сите

Учество на обука за CNC програмери и оператори

24,600.00 ден

Онлајн уплата за учество на обука за CNC програмери и оператори – 2022. Повеќе информации за работилницата можете да добиете на следниов линк.

Шифра: obuka-cnc-22 Категорија: