Notice: wpdb::prepare е неточен. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 4.8.3.) in /home/slavinst/public_html/konferencii/wp-includes/functions.php on line 4139
Повик за учество – Конференциски Центар

Повик за учество

Почитувани колеги,

Ве покануваме да учествувате на осмата Меѓународна научна конференција «МЕЃУНАРОДЕН ДИЈАЛОГ: ИСТОК-ЗАПАД» (со објавување на трудовите во истоименото меѓународно списание), која ќе се одржи во Свети Николе, Р. Македонија, во периодот од 28-ми до 29-ти април, 2017 година.

Во прилог се дадени деталите за конференцијата, правилата за учество и начинот на пријавување. Како и секоја година, па така и сега, конференцијата е со меѓународен Организациски и Уредувачки Одбор од следниве држави: Македонија, Србија, Русија, Бугарија и Босна и Херцеговина.