Notice: wpdb::prepare е неточен. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 4.8.3.) in /home/slavinst/public_html/konferencii/wp-includes/functions.php on line 4139
Списанија – Конференциски Центар

Списанија

Конференцијата „МЕЃУНАРОДЕН ДИЈАЛОГ: ИСТОК – ЗАПАД“ започна да се одржува во 2010-тата година, во Свети Николе. На нашата веб страница се прикачени информациите за сите одржани конференции почнувајќи од 2010-та година, па се до денес. Достапни се податоци за Организациониот одбор, Уредувачкиот одбор, бројот на учесници на секоја конференција, како и списанијата кои се издадени по одржувањето.

Низ годините, нашата конференција бележи се поголем број на учесници. На нашата прва конференција учествуваа 55 автори од Македонија, Русија, Узбекистан, Белорусија, Киргистан и Бугарија, додека во 2016-та година учество земаа 210 научни работници.

Учесници и трудови низ годините

  • Број на учесници
  • Број на трудови