Продавница

Учество на обука за CNC програмери и оператори – 1 рата
12 јануари 2022
Учество на обука за CNC програмери и оператори – 3 рата
12 јануари 2022
Прикажи ги сите

Учество на обука за CNC програмери и оператори – 2 рата

6,150.00 ден

Онлајн уплата на втората рата за учество на обука за CNC програмери и оператори – 2022. Повеќе информации за работилницата можете да добиете на следниов линк.

Шифра: obuka-cnc-21-2-rata Категорија: