Notice: wpdb::prepare е неточен. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 4.8.3.) in /home/slavinst/public_html/konferencii/wp-includes/functions.php on line 4139
Филозофски дијалог – 2016 – Конференциски Центар

Филозофски дијалог – 2016

Документи:

  1. Програма на симпозиумот

Истакнати научни работници и филозофи од Полска, Србија, Македонија и Бугарија се собраа на вториот меѓународен филозофскидијалог: ИСТОК-ЗАПАД. Организатори на настанот беа Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Филозофско друштво на Македонија, со поддршка на МАНУ.

Првата работна сесија се одржа во Македонската академија на науките и уметностите, на петти октомври. На шести октомври дијалогот продолжи на Славјански во Битола а на седми октомври се одржа третата сесија во Охрид.

Постер:

Галерија: