Notice: wpdb::prepare е неточен. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). За повеќе информации погледнете Откривање грешки во WordPress. (Оваа порака беше додадена во верзијата 4.8.3.) in /home/slavinst/public_html/konferencii/wp-includes/functions.php on line 4139
Прв меѓународен филозофски дијалог: исток-запад на тема „Наука и религија“ – Конференциски Центар

Прв меѓународен филозофски дијалог: исток-запад на тема „Наука и религија“

Се одржа шестиот Меѓународен дијалог: исток-запад
18 април 2015
Втор ден од Меѓународниот филозофски дијалог: исток-запад
3 септември 2015
Истакнати научни работници и филозофи од Велика Британија, Русија, Македонија, Србија и Хрватска денес се собраа на Првиот меѓународен филозофски дијалог: исток-запад на тема „Наука и религија“.
11988608_1045029062174506_8688710973097320263_n11947426_1045029092174503_4974056510402595518_n
Организатори на настанот се Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, МАНУ и Филозофско друштво на Македонија. Првиот работен дел се одржа во Македонската академија на науките и уметностите, денес, со почеток од 12:00 часот.
11218815_1045029285507817_159531418788624520_n11959987_1045029615507784_391974253798641176_n11949270_1045028965507849_509131411755435859_n11040182_1045028785507867_2318794090420024756_n